Home » FM Beauty

FM Beauty 

 

Naast de parfums en andere producten heeft FM Benelux ook een beauty lijn. 
Deze lijn bevat o.a. dag- en nacht crèmes voor verschillende huidtypes, oogcrèmes, maskers, scrubs, bodylotions, haarshampoos, conditioners, haarmaskers, haarolies, voeten scrubs, handen scrubs, handcrèmes, voeten crèmes en dental care.

Al deze producten zijn ontworpen door een heel team van gekwalificeerde dermatologen. Op basis van de nieuwste technologieën en baanbrekende ontdekkingen zijn deze producten tot stand gekomen.

Utique

 

UTIQUE is een nieuwe naam in de wereld van luxe parfums en cosmetica gerangschikt als een boeket van zintuiglijke variaties. Producten samengesteld om schoonheid, evenwicht en vitaliteit tot de verbeelding te laten spreken. Gemaakt om ons bestaan te beïnvloeden door een vleugje luxe toe te voegen aan onze alledaagse momenten. Om het leven vol passie te maken.
UTIQUE is uitmuntendheid, voor diegene die willen ontsnappen in een wereld van klasse en subtiliteit.
Treed binnen in het chique atelier en ontmoet de alchemist, die de meest kostbare elixer composities creëert: drie mystieke unisex geuren en twee verjongende natuurlijke oliën!

 

Fontainavie

 

We willen allemaal dat onze huid zo lang mogelijk strak en stralend blijft. Wetenschappers in laboratoria over de hele wereld blijven formules, die hun in staat stellen om de tijd stil te laten staan, testen en verbeteren. Op basis van de nieuwste technologieën en baanbrekende ontdekkingen hebben wij een merk met gespecialiseerde verzorgingsproducten ontwikkeld,

namelijk FONTAINAVIE – de bron van een jeugdige huid. Dit is onze geteste formule voor eeuwige jeugd. Probeer het en ontdek het zelf!

 

 

Aloe Vera

 

Sinds kort heeft FM Benelux een aloë Vera beauty lijn met een peel Off gezichtsmasker, gezichtstoner, verzorging voor intieme hygiëne, rich revitalizing facial mask en een reinigende gezichtsschuim.  

De Aloë Vera collectie in de vorm van cosmetische producten biedt zorgvuldige verzorging aan voor elk huidtype zelfs de meest gevoelige huid.