Home » Schrijf je in » FM Distributeur

FM Distributeur

Starten als distributeur binnen FM Benelux is vrij gemakkelijk. Binnen een paar stappen ben je al FM Benelux en kun je beginnen met verkopen!

Door je aan te melden als FM distributeur bij FM Benelux ga je 30% besparen op vele dagelijkse producten.
Daarbij krijg je diverse mogelijkheden om een inkomen op te bouwen, zonder verdere verplichtingen.

Besparen

 • Als FM Distributeur ga je 30% besparen op meer dan 500 (dagelijkse) producten, zoals parfum, make-up, beautyproducten, schoonmaakmiddelen en homeline producten van zeer hoge kwaliteit.
 • Er geldt geen afnameverplichting, bij een jaar inactiviteit word je automatisch uitgeschreven.
 • Geen investering nodig. 
 • Het lidmaatschap is geheel gratis.
 • Je start gelijk met besparen.

 

Bijverdiensten

 • Als FM Distributeur mag je FM parfum (en andere producten) verkopen voor een afgesproken prijs; hierdoor kun je een leuke bijverdienste opbouwen. Van de verkoopprijs is 30% jouw winstmarge.
  Dit komt in de praktijk neer op € 6,00 tot € 8,00 winst per flesje parfum. 
 • Over elk product welke je besteld krijg je punten. Een Pure parfum van 50ml staat bijvoorbeeld gelijk aan 41.50 punten. Deze punten worden automatisch op je account gezet. Aan het einde van elke maand heb je, bij een minimum van 300 punten, recht op een commissie. Je kunt dit vergelijken met punten sparen in de supermarkt, met het verschil dat de punten uitbetaald worden. (vanaf een verdienste van € 50,00).
  Onder de € 50,00 wordt het op je account in de webshop gestort.
  Deze kun je opsparen en/of als korting gebruiken bij je eerst volgende bestelling.
 • Bestellingen kunnen rechtstreeks bij de klant afgeleverd worden.

 

Inkomen opbouwen

 • Door andere mensen ook het inkoopvoordeel te gunnen en hen in te schrijven als FM Distributeur bouw je een team van gebruikers op. Wanneer je mensen gaat aanbrengen als distributeur van FM Benelux, zullen deze mensen net als jou  producten gaan bestellen. Deze personen profiteren per direct van het inkoopvoordeel. Van alle bestellingen die in jouw groep geplaatst worden, ontvang jij groepspunten. Hier krijg je elke maand een percentage van uitgekeerd. Belangrijk om te weten is dat jou inzet word beloond. Het is dus niet zo dat diegene die jou ingeschreven heeft per definitie meevaart op jou succes en er zelf niets voor hoeft te doen. Zo werkt het zeker niet! Om een groot netwerk op te bouwen, hoef je natuurlijk niet zelf alle mensen in te schrijven. Door mensen in je team te leren hetzelfde te doen, gaat je team sneller groeien.
 • De winst van het bedrijf wordt naar verhouding verdeeld over de leden en dus ook over jou team, waardoor je een heel leuk inkomen op kunt bouwen. Dit is voor iedereen haalbaar, wat niet betekent dat je er niets voor hoeft te doen. 
 • De inkomsten zijn een leuke aanvulling op je pensioen en overerfbaar op je kinderen.

De producten en het concept van de FM Benelux worden al veelvuldig toegepast in o.a kapsalons, schoonheidssalons en nagelstudio's.

Verdiensten

Hieronder zie je een deel van het beloningssysteem. Het houdt natuurlijk niet op bij € 1575 ! Stel je voor dat je samen met jouw team 60.000 punten hebt bereikt, dan is de te verdelen bonus al snel € 3150 ! De beloning waar je recht op hebt, wordt aan het einde van de maand berekend. Deze tabel is berekend zonder de winst die jij krijgt door het verkopen. Die inkomsten komen er dus nog bij!

 

positie Groepspunten Comissie
3% 300 € 2,25
6% 1.200 € 18,-
9% 3.600 € 81,-
12% 7.200 € 216,-
15% 12.000 € 450,-
18% 20.400 € 918,-
21% 30.000 € 1575,-

Gratis FM Webshop/ Social Media

Na aanmelding krijg je toegang tot een gratis FM Webshop! Klanten kunnen rechtstreeks in jouw shop bestellen. De producten worden vanuit het distributiecentrum naar de klant verstuurd (dropshipping) en de winst en punten worden direct op jouw account gestort. Jij bepaalt zelf of je de webshop wilt gebruikt. Uiteraard mag je de FM producten ook promoten via Social Media kanalen!

Dierproefvrije producten / Parabeenvrij

 • Alle parfumflesjes zijn gemaakt van gerecycled glas.
 • Alle producten zijn dierproefvrij en vrij van schadelijke toevoegingen, zoals nitrosaminen en parabenen. (een enkel product bevat parabenen, hiervan ontvang je een overzichtslijst)
 • Personen met een parfumallergie zijn vaak allergisch voor de stof citronellol. FM heeft parfums zonder deze allergeen.

Geen risico

Bepaal zelf of je wilt besparen of graag een bijverdienste/inkomen op wilt bouwen. Er zijn veel mogelijkheden binnen de FM Benelux om jouw doelen te verwezenlijken, maar jij bepaalt OF en HOEVEEL tijd je vrij wilt maken. Je kunt dus starten zonder enig risico!

 

Team Utique

 • Utique heeft ervaring opgebouwd met de producten van FM Benelux en het begeleiden van FM distributeurs.
 • Onze distributeurs bevinden zich door heel Nederland en intussen ook in het buitenland.
 • Na aanmelding ontvang je gratis de FM Startersgids van Utique.
  Met deze gids heb je alle benodigde informatie in handen.
 • Actieve besloten facebook- en Whatsapp groep  alleen toegankelijk voor de distributeurs van team Utique.

Start vandaag nog!

Start vandaag nog als FM Benelux distributeur! Schrijf je GRATIS in via het onderstaand formulier. Nadat het formulier volledig is ingevuld en verstuurd ontvang je binnen enkele uren de inloggegevens via de mail. Alle uitleg om goed te kunnen starten ontvang je van Utique. Daarnaast is de klanten service dagelijks bereikbaar voor vragen.


Heb je eerst nog vragen of liever eerst persoonlijk contact? Vul dan het contactformulier in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

 

Met alle gegevens wordt uiteraard zeer zorgvuldig omgegaan en in geen geval aan derden verstrekt.

 

Aanmeldingsformulier en machtigingen